Sidste nyt

Kære naboer store som små kom og vær med


Vi mødes på stranden ud fra mosede fort d. 31. Maj kl. 16:00

Tag gummistøvlerne på ud i Køge Bugt. Sammen med formidlere fra Køge Bugt Stenrev kan du selv få lov at undersøge nogle af de dyr, som findes i havet tæt på Mosede Fort. Vi går på opdagelse med fiskenet og vandkikkerter og undersøger livet i vandkanten”


Derer stablet et lille event med formidling om havmiljøet kystnært i det lave vand ved Mosede Fort, hvor deltagerne får mulighed for at gå ud i waders med net/rejehov og spande og fiske lidt op fra havbunden og derefter sammen med biologerne at gennemgå fangsterne og tale om hvordan der er sammenhæng mellem livet i havet og livet på land.


Vi kan låne har waders, net og spande og redningsveste til børnene. De voksne er også velkomne til at deltage i waders og det skal påregnes, at der er nogle af deltagerne som får lidt våde fødder og skiftetøj kan være en

fordel, hvis der er en af børnene der bliver våde når de kommer til at sætte sig ned eller falde ned i vandet.


Det er meget lavt vand, men børnene bliver hurtigt draget af at komme langt ud. De voksne skal sammen med vores undervisere tage et ansvar for at holde øje med børnene, således de ikke går for langt ud. Men det plejer at gå rigtig fint.


Vi er sikker på at det bliver rigtig sjovt og spændende for børnene og vi håber selvfølgelig at i vil deltage

Vedhæftet et par billeder fra tidligere events.